No Widgets found in the Sidebar

Denne rate af Dear Rookie Mothers er et snyderi af Facebook -regler for bedsteforældersættet. Navne såvel som at bestemme detaljer er blevet ændret for at beskytte de uskyldige.

Kære rookie -mødre,
Jeg er en bedstemor såvel som jeg er på Facebook. Dog får jeg det bare ikke. Hver dag ser jeg meget mere såvel som meget mere af mine gode venner som bitfotos på siden. Nogle gange ser jeg mine unge såvel som andre gange kan jeg ikke opdage dem. Det ser ud som sjovt, men jeg er overvældet. Præcis hvor burde jeg komme i gang?

Kærlighed,
Grammy TomyGrandkids

Kære Grammy,
Jeg forstår, at du lige kommer ind på Facebook, så lige her er nogle nogle forslag såvel som regler for at få dig på vej. Du kan bruge Facebook til en hel del gode ting, så godt jeg tror, ​​du virkelig vil glæde dig over det, når du får fat på det.

Jeg vil tale om den metode, du deler din personlige info (profil, status, fotos), den metode, du interagerer med andre mennesker (væg, beskeder), samt nøjagtigt hvordan du opdager folk i det første første omgang.

Din “profil” er et sted at offentliggøre offentlig info om dig selv

Publicer aldrig dit telefonnummer eller den fulde adresse.

Fødselsdato er ret almindelig at dele, men det er okay at forlade året fri.

Send et godt foto af din aftale med et profilbillede, så snart du kan finde ud af nøjagtigt, hvordan du indsender det. Det vil lade dine gamle venner forstå, at de har opdaget de bedste Grammy Tomygrandkids.

Din “status” er et offentligt forum til at dele dine tanker

Post korte tanker såvel som opdateringer som “virkelig glade i Julie & Julia”

Du kan ligeledes dele links til fascinerende artikler, som du finder.

Vær forsigtig med at dele også meget personlig info her. Sæt ikke “Min anden halvdel rejser i 3 uger så godt som jeg er alene i huset”

Hold det rent. Tro på den type ting, der er okay at vise tidligere kolleger, chefer, eks-kæreste, gamle venner samt dine børn.

Fotos giver dine gode venner en smag for dit liv i dag

Et par fantastiske fotos vil gå langt. Vælg et par af dine favoritter. Drej dem, så ingen skal vippe hovedet for at se ordentligt.

Tag føringen fra dine unge om, hvorvidt de har det godt med at dele fotos af dine barnebørn online. I så fald skal du indsende et eller to fotos af dine barnebørn, så alle dine gamle gode venner kan se nøjagtigt, hvor dejlig din husstand er. Opdater fotos med jævne mellemrum.

Del et par fotos af dine sjove hobbyer og/eller job. Grammy på Waterskis? Fantastisk! Grammy på en havkajak eller wrestling alligatorer? Sød! Grammy tilfredsstiller bono eller turnerer i Namibia. Mange fremragende.

^ Tilbage til top ^

“Væggen” er et opslagstavle, som alle dine gode venner kan læse

Publicer ikke noget, der er lige så privat. At angive “Tillykke med dit nye spædbarn Fred såvel som Wilma” er imidlertid stor “hvordan var din rektal eksamen?” krydser linjen.

Undgå at dele detaljer om planer eller detaljer, der udelukker et par af dine venner. Hvis du inviterer Tina til frokost, skal du gemme det til en meddelelse (se nedenfor).

Komponerer ikke “Du er min foretrukne søn”, medmindre du kun har en. Enhver form for besked, der sandsynligvis vil skade følelser, burde ikke gå på væggen.

“Meddelelser” er personlige som e -mail

E -mails er omtrent så personlige som et postkort. såvel som Facebook -meddelelser ligner meget e -mail.

Du kan sende en besked til en eller meget flere mennesker, der bruger din “indbakke” eller “Send Heather et meddelelseslink”; Det kan være praktisk end at grave folks e -mail -adresser i din rutinemæssige e -mail -applikation, hvis alle er på Facebook. Hvis ikke, skal du blive med e -mail.

Ligesom e -mail er det bare fint at sende bestemte datoer, detaljer, specielle festplaner her. Du vil ikke skade nogens følelser ved at diskutere den julefeiring, som ikke alle er inviteret til.

Send aldrig dit SS # eller kreditvurderingskort # via e -mail eller Facebook -meddelelse.

At finde gode venner på Facebook er sjovt, når du kommer i gang

Du kan være Facebook gode venner med enhver, du kender, folk, du forstår virkelig godt eller kun lidt.

Facebook vil gøre tip til dig baseret på dine venners gode venner, acceptere hvem du vil. Du kan ligeledes se bort fra disse anmodninger. Det kan føles lidt usædvanligt at få disse.

En enkel teknik til at opdage gode venner er at gennemse for folk i bit gennemse -boksen ovenfor. Tror du på din høje institution kæreste? type his name in as well as see if he’s online!

You can likewise be proactive to discover good friends by importing your email address book — I suggest you do this with a helper since I’ve seen it go awry.

Once you are “friends” with somebody on Facebook, you can continue to utilize the browse box to discover them. Your good friends ought to be in the top of the results listing with other people with the exact same name following.

Ok Grammy, that’s about all I have best now. I hope my bit “grandma’s guide to Facebook etiquette” is sufficient to get you started. let me understand if you haveMeget flere spørgsmål!

Held og lykke såvel som det har det sjovt,
Heather

^ Tilbage til top ^

Denne Dear Rookie Mothers Edition er en hybrid af et par e -mails, som jeg er nødt til at hjælpe bedstemødre med at få så meget som hastighed på Facebook. Min mor såvel som nogle gode venner sluttede sig til Facebook for et par måneder tilbage, men har dog ikke gjort meget med det. indtil nu.

Del dine forslag i kommentarerne.

By vybfe

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.