No Widgets found in the Sidebar

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Fedme er et af de mange sundhedsmæssige problemer, der opstår voldsomt. Det er en sundhedsfare, der er meget svært at håndtere. Dette er grunden til, at mange mennesker prøver at finde den bedste måde at helbrede fedme på.

Du ønsker måske at prøve kosttilskud og piller, der sælges som fisk på markedet. Men hvor sikker er du på, at det fungerer? Hvordan ved du, om det er sikkert?

Grøn te er kun en af ​​de mange slags vægttab -te, der bruges på markedet til bekæmpelse af fedme; Og her er den “no-nonsense” sandhed bag dette produkt: Nogle af de japanske forskere antager, at en person, der drikker og et gennemsnit på fem (5) kopper af denne vægttab te hver eneste dag ville have en større mulighed for at brænde halvfjerds (70) til firs (80) ekstra kalorier. Dette skyldes, at disse drikker med grøn te gennemgår en bestemt proces kaldet termogenese, hver gang de drikker en kop af den. Termogenese er en proces med at producere varme inden for organismer. Grøn te eller vægttab te består af koffein, hvor meget af denne termogeneseproces er forankret. En anden kilde til termogenese i grøn te bortset fra dets koffeinindhold er epigallocatechin -gallaten eller bedre kendt som EGCG.

I betragtning af alle disse kendsgerninger om fantastisk vægttab-te er det ikke engang tæt på den mængde kalorie, der skal brændes om dagen for at opnå et vægttab på et (1) pund om ugen. Derudover er det ikke helt nok til at miste flere centimeter i din talje hver uge, da en eller anden grøn te -reklame overtaler forbrugerne. Du kan vælge at inkludere fem (5) kopper grøn te i din daglige diæt, og stadig vil du ikke nå det ønskede tal. Sandheden er at gøre dette ritual alene vil bare lade dig miste et enkelt pund på 43 dage eller omkring et tab på otte (8) pund over et år. At drikke grøn te kan hjælpe dig med at tabe sig, men at drikke grøn te til vægttab alene vil ikke gøre alle værker og bringe dig til kanten af ​​dine forventninger.

Relateret Er raseri en sund følelse?

At drikke grøn te til vægttab alene vil bestemt ikke nå din opfyldelse i betragtning af at resultaterne ikke er så betydningsfulde. Denne type vægttab -te fungerer som en hjælp til at miste uønsket fedt og ekstra pund, men aldrig den vigtigste afgørende for en sexere krop. Det tjener på en eller anden måde som en katalysator. Men stadig er det vigtigste afgørende for at opnå din ønskede vægt at opretholde en god spiserutine eller en god daglig diæt og selvfølgelig at deltage i en regelmæssig aktivitet som aerobic, yoga eller anden form for øvelser.

Selvom det blev bevist, at grøn te ikke er den vigtigste afgørende for at kaste disse fedtstoffer og ekstra pund, opfordres det stadig og anbefales stærkt at gøre det til en rutine i at inkludere grøn te i din daglige diæt ikke kun på grund af de ekstra kalorier Og som en stofskifteforstærker, men på grund af de mange andre velprøvede sundhedsmæssige fordele, det kan medføre.

Nogle af disse andre sundhedsmæssige fordele er følgende:

1. Grøn te hjælper med at stoppe den kontinuerlige vækst og spredning af kræftceller. Japan er et af de lande, der har en meget lav befolkning af kræftindivider og måske at drikke te er en af ​​grundene til.

2. Grøn te forhindrer dannelse af diabetes. Det stopper brud på for meget sukker og stopper det for at blive absorberet af blodstrømmen.

3. helps to stop cataracts.

4. green tea is very efficient when it pertains to thinning of blood. Det fungerer som aspirin. IT can actually serve as an alternative medicine for those who need to thin their blood on a daily basis.

Related  weekend Reflection

5. green Tea is very rich with antioxidants. aside from the fact that antioxidants keep our body cleansed, they can also stop the attacks of arthritis.

Keep in mind that getting and losing weight must not just be blamed over the foods that we intake but also from the way we live our lives.

By Karen Cole for the healthy mommies blog MagazineAuthor Bio:  Karen Cole is a 40 years-old woman, living in Philadelphia, United States. She resides  with her spouse and child. Karen is  the designer and editor of the healthBenefitsAdmin, an online magazine, where she writes about her life, and why she finds healthy living important. Visit   for a lot more information about Karen.

If you would like to receive notifications about healthy living tips, health news, parenting and posts, please suBscribe ved hjælp af e -mail og følg os på Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+ og Twitter. Abonner på vores nyhedsbrev. Deltag i vores sociale netværk

At spare på din magt om sommeren er nøglen! Direct Energy kan hjælpe dig #LiveBter med deres teknologi og værktøjer til at hjælpe dig med at spare penge på din energiforbrug. Tjek direneergy.com/plenti for meget mere information.

Link til dette indlæg:

By vybfe

Leave a Reply

Your email address will not be published.