No Widgets found in the Sidebar

eksperter foreslår bestikkelse til at incitamere børn. Virkelig.

Inspireret af en NPR/Freakonomics -historie om bestikkelse, hvor en økonomisk ekspert giver hver af sine fire børn mulighed for at tjene “en hel del penge” til at spise frisk fisk på Hawaii hver dag under deres ferie, valgte jeg at prøve at bestikke min børnehave med pyntegjenstander til at prøve nye mad. Når alt kommer til alt, udsatte radiohistorien, at børnene var meget mere inspireret af præmier end noget andet (som at forstå, at gode fødevarer udvikler sunde kroppe). Kræsen? Bestikkelse? Hvorfor ikke?
Prisen, jeg lagde ud, var en plastik dinosaur for hver ny-til-ham mad. I cirka to uger forsynede jeg ham med hans middag sammen med 1-3 legetøjsdinos til at prøve støtteberettigede fødevarer. Han lavede ikke noget for at spise æblesau eller oste quesadillas, men han kunne have for at prøve en bid af en drue (ja, en drue !!!), som han afviste.

Hvis jeg er helt ærlig, burde du forstå, at jeg ønskede at holde dette bestikkelsesprogram, der kører længe tilstrækkeligt til, at han kan lave 72 dinosaurier, uanset varigheden. Min ven, ingeniøren, beregnet, at han måske kunne prøve syv forskellige fødevarer på ti gange hver, så jeg var overdrevent optimistisk, da jeg købte dem. I stedet var jeg nødt til at afskære eksperimentet efter 14 dage, siden det var sådan en kolossal fiasko, at Whitney mistede sin tålmodighed med mig. Ja, Whitney.

På 14 dage tjente Sawyer kun fire dinosaurier såvel som to af dem var generelt snyder fra min side.

Hvor begyndte vi?
Sawyer er ikke din almindelige kræsne eater, hvis der er sådan noget. Han metoder ukendte fødevarer med stress og angst såvel som nervøsitet. Hvis han vil prøve det, kan han sidde i min skød, der kaster sig såvel som at vende tilbage, før han helt smager tingene såvel som erklærer, at det ikke er dårligt.

Forstået? Han kan virkelig godt lide mange fødevarer, som han prøver, men han er uvillig til at prøve nye ting. Ugh. Så frustrerende.

Ifølge husholdningslegenden var dette aldrig meget mere sandt end hans metode til is. Da vi følte, at han var gammel tilstrækkelig til en smag, nægtede han. Han blev forsynet med is adskillige gange, indtil han til sidst – nervøst – accepterede at åbne munden for det. Selvfølgelig kunne han lide det. I næste gang vi havde is, havde han allerede glemt, at det var en positiv oplevelse. Så han nægtede det endnu et par gange. Dette forekommer typisk omkring tre gange, før han husker, at han kunne lide enhver form for mad i fortiden.

Det er ligeledes værd at bemærke, at han har to enorme søskende, der villigt spiser mad som laks såvel som grønnkålssalat med smil på deres ansigter såvel som os alle sidder ned til husholdningsmiddagen mange nætter i ugen, hvor alle spiser nøjagtigt det samme ting.

Da Sawyer besluttede for anden gang, at Broccoli var ganske god, lavede vi en video sammen, så jeg kan vise ham næste gang han er tilbageholdende. Det var hans idé.

Arbejdede bestikkelse?
Sawyer blev for det meste ikke bevæget af dinosaur -bestikkelsesordningen. Han smagte, hvad han ville prøve alligevel, så vi havde en lille udvikling mod at prøve såvel som at lide nye fødevarer. Han handlede som om han ønskede legetøjet, men aldrig tilstrækkeligt til at flytte nålen. De fire dinosaurer, jeg leverede ud, var til følgende:

En dessert med honning, rosiner såvel som datoer – efter dage uden fremskridt ønskede jeg at gøre det enklere for ham (og mig!) For at lykkes. dog kom.

Hjemmelavet ostpizza – Skorpen var usædvanlig, så jeg troede, at han måske ikke spiser den, men at tildele en bestikkelse for en ung, der spiser ostpizza, er pinligt.

En cheeseburger – dette var vigtigt for os, ægte udvikling mod en ny mad. Interessant nok var vi ikke hjemme, da han spiste det, så jeg tror, ​​det er yderst sandsynligt, at han ikke havde dinosaurier på hjernen.

Broccoli – såvel som han sagde, at han kunne lide det. Bemærk, at han er i skødet siden af ​​hans stress og angst, men hurtigt ønskede at gøre sig selv til en video, siden Broccoli Rocks.

Andre dage spiste han alle de fødevarer, der ikke var dino-berettigede eller overhovedet intet. Ja, flere dage i dette spil gik min to-årige i seng uden middag.

Hvad lærte jeg?
Var det en spander af tid? Var det sjovt for mig, da jeg er en datasur? Var det godt at få positive kommentarer fra andre gode venner med kræsne spiser? Ja, ja, såvel som ja.

Jeg glædede mig over at prøve noget nyt på denne unge, men alt i alt gik jeg kun ud fire dinosaurier. Jeg tror ikke, at bestikkelse ændrede Sawyers vaner på en betydelig måde, men Whitney såvel som hendes husstand mener, at jeg kræver at tilbyde en meget bedre præmie.

Jeg bestikkede mit kræsne at spise lille barn med disse legetøjsdinosaurier. Eller prøvede at.

By vybfe

Leave a Reply

Your email address will not be published.