No Widgets found in the Sidebar

opdateret indlæg.

Jeg rakte ud til forældre på min ærlige mor Facebook -side og spurgte, hvilket råd de ville give til nye mødre nu, de havde haft deres egne.

Jeg modtager masser af e-mails fra mødre til at være og nye mødre, der søger rådgivning, og mens jeg har en 7 og 5 år gammel nu, husker jeg baby-dagene godt.

Jeg vil gerne have en anden baby en dag for potentielt, og hvis jeg er heldig nok til at gøre det, vender jeg tilbage til dette indlæg selv, fordi mamaserne, der er vist her, deler alvorlige perler af visdom!

Tak til alle, der har bidraget. Jeg har inkluderet nogle af tipene nedenfor, og du kan læse den fulde tråd her.

Jeg håber du finder det nyttigt. Hvis du kæmper, skal du nå ud til støtte fra din læge, familie og venner og vide, at du ikke er alene OK.

Hvad der kan føles som en cyklus med uendelig søvnmangel og stress vil blive bedre, lover jeg. Det her skal også komme igennem.

Nyd indlægget.

7 tip til at hjælpe nye mødre:

1. Stol på din tarm.

De tidlige dage, måneder og endda første år kan være hårdt med en baby, og børnene præsenterer nye udfordringer, uanset deres alder, hele tiden. Det mest populære råd, som kvinder delte på FB -tråden, er at stole på din tarm.

Det vil ikke svigte dig.

Carrie’Ann Hardaker siger: ‘Stol altid på dine instinkter, ingen kender din baby så godt som du gør. Hvis du føler, at der ikke er noget helt rigtigt, skal du gå med det og gøre hvad du skal gøre. Da min yngste var 5 uger gammel, ville hun ikke bosætte sig/spise, hendes temp blev fluktuerende, så vi gik til nødsituationen. Da jeg fik min aftale, havde jeg formået at bringe hendes temp ned, men hun var stadig ikke rigtig. Jeg blev bedt om at gå hjem og bare holde øje med hende, da jeg var fast ved, at jeg ikke var tilfreds med det, jeg fik den obligatoriske øjenrulle, som du får, når folk tror, at du overreagerer og fortalte, om jeg følte det nødvendigt, jeg skal gå til A&E. Så glad for, at jeg gjorde netop det som 30 minutter efter ankomsten, kom hun med et udslæt, skyndte sig efter et rygmarv og tilbragte en uge på hospitalet med meningitis. Hænderne ned, det var den værste uge i mit liv, men det kunne have været så meget værre.

Det er vigtigt at stole på det magtfulde moderinstinkt. Mama ved virkelig bedst.

Becky Wood er enig, ‘Brug vejledning som netop det. Det er ikke evangelium, det er rent rådgivning, der skal anvendes sund fornuft. Du kender din baby bedre end nogen anden. Stol på dine instinkter.

2. At føle dig ud af din dybde er normal.

Crumbs på tæppet siger: ‘At føle sig overvældet er helt normal. Dine følelser vil være overalt, men hvis du kan beholde en lille del af din hjerne, der minder dig, ‘Dette skal også passere’ (selvom det ikke føles som det), virker tingene lidt lettere. Og vær ikke bange for at nå ud og bede om hjælp. Du er en ny mor, ikke Wonder Woman! ‘

Tal venligst med nogen, du har tillid til, hvis du føler dig deprimeret og ængstelig. Bed din læge om support og råd. Jeg led i tavshed i 10 måneder efter en traumatisk fødsel. Når jeg fik hjælp via NHS til at se en terapeut og talte til min familie og venner, genopbyggede jeg langsomt min selvtillid og begyndte at føle mig stærkere dag for dag.

3. Fødselsplaner og fødsler fungerer måske ikke, hvordan du forestillede dig.

Emily Gubby skriver, ‘Fødselsplaner fungerer sjældent nøjagtigt, som du vil. Vær ikke bange for at skifte mening om ting (eksempel på arbejde, jeg gik fra at ville være 100% narkotikamisbrug til at have alle stoffer lol!) ‘. Vær sød ved dig selv. Alt, hvad der betyder noget, er mor og baby er i sikkerhed, ikke hvordan du fødte eller fodrede din baby.

Claire Norton deler sin oplevelse, ‘Jeg var nødt til at have en nødsituation i C-sektionen med min første, det var den sidste ting, jeg ønskede, men det var sådan det var. Jeg følte, at jeg først havde gået glip af, at jeg ikke var i stand til at få en naturlig fødsel fik mig til at føle mig mindre af en kvinde, og så kom min mælk aldrig ind. Det gjorde ikke noget, hvor hårdt jeg prøvede med brystet, der fodrede det bare ikke gjorde komme. Jeg følte en total fiasko. Så får du de dumme kommentarer fra nogle af dine såkaldte venner som. ‘Åh, du skulle chic for at skubbe’ !!!!! Og så havde jeg brystfodringsrådslederne til at fortælle mig, hvad du gør, ikke for at give din babyformel, det er gift, og jeg var sandsynligvis ender med brystkræft (ja alvorligt sagde hun det) godt nu ser jeg tilbage på det hele og nogle gange Jeg har lyst til at mislykkedes lidt, men siden har fået en anden baby, c-sektion igen og igen ingen mælk, men jeg er ligeglad. Begge mine børn er sunde, sikre og levende. Jeg gætter på, hvad jeg prøver at sige, er, ingen graviditet, fødsel er let eller perfekt bare gå med det og gør det, der er bedst for dig og din baby. Fyld, hvad alle andre siger, hvis du vil eller ikke ønsker at amme foder, føles ikke dårligt eller skyldigt gør det, der er bedst for dig. Ignorer alle de fjollede kommentarer fra mennesker og følg dine instinkter, som en glad mumie er lig med en glad baby svarer til et lykkeligt hjem og liv. Nyd din baby og skal du ikke bekymre dig om, hvad nogen siger eller tænker.

Jeg havde en crash-c-sektion med min første, der var taget lang tid at komme sig efter fysisk og mentalt, men min anden var dog en rolig valgfri, og jeg havde gjort fred med det faktum, at den første fødsel, jeg havde håbet på, ikke gjorde det turn ud som planlagt. Alt, hvad der betyder noget, er en sund mor og baby.

4. Venskaber kan ændre sig.

Venner uden børn forstår måske ikke din nye verden (jeg er ikke sikker på, at jeg fuldt ud forstod venner, der var mødre, før jeg blev en selv). Louise Ferne Brown siger: ‘Du vil pludselig indse, hvem dine venner og familie også er … (på en ikke -skylden måde!) Jeg havde ikke overvejet så mange venner (generelt uden børn), der bare forsvandt efter det første møde og hilsen. Jeg var ikke klar over, hvor blinkende massiv min kærlighed og bånd ville være til min datter heller, så min dedikation har været for mit barn og holdt mig på den sjove morvogn! ‘.

Venskaber kan ændre sig, som det kan, hvordan du har det med dit eget liv. Det betyder ikke, at du ikke vil føle dig selv igen i fremtiden eller ikke længere nyder de samme ting, men at have en baby er en stor milepæl og livsstilsændring. Jeg elsker stadig en piger aften, men disse er ikke så almindelige, som de engang var.

Annie Flynn minder os om, at alle forhold kan sættes under belastning, når en baby også ankommer, ‘Dit forhold til din partner vil være under stress, men det vil blive lettere, så argumenter ikke om, hvem der er mere træt. I er begge! ‘.

Tag det i sving for at dele nætter, hvis du kan, og vær ikke bange for at dele, hvor hårdt du måske finder ting. Accepter også rodet. Jeg elsker et pletfrit hus, men indså, at jeg lægger for meget pres på mig selv og har sænket mine standarder lidt.

Livet føles måske ikke håndterbart lige nu, men inden du ved det, vil du komme ind i din rille igen, og en ny normal vil eksistere.

5. Vær venlig mod dig selv.

Som nævnt tidligere er det at være venlig mod dig selv nøglen. Forkæl dig selv, som du ville være din bedste kammerat.

Jill Thompson rådgiver, ‘læg aldrig for meget pres på dig selv..Det hvad der er rigtigt for dig og din familie !! Happy Mummy = Happy Baby ‘.

Rebecca Louise Preston siger: ‘Stress… moren skyld… behovet for et supportnetværk, da ensomheden er enorm! Alt, hvad de fortæller dig, er, hvordan du plejer en baby … ikke hvordan man plejer dig selv !!! ‘

Det er vigtigt, at du når ud til støtte, tag time -out, når du kan, og at forbinde med andre forældre i det virkelige liv og på sociale medier, så du føler dig støttet.

6. Få lidt frisk luft

Liz Gillum siger, ‘En af de bedste, men mindre sædvanlige råd, som jeg fik, var at gøre en stor indsats for at gå uden for hver dag. Selvom alt hvad du gør er at skubbe barnevognen rundt om blokken eller gå i butikken for en pintmælk, gå ud og få lidt dagslys og luft. Det er så vigtigt at hjælpe dig med at forblive fornuftig! ‘

Føl dig ikke presset til at tabe babyvægt, din krop har ændret ,

‘Som fitness -professionel, der arbejder med kvinder, ser jeg alt for ofte det udseende af frygt, som damerne har, når de går ind i gymnastiksalen for første gang. Faktisk kommer de fleste kvinder ikke engang så langt. Foretrækker i stedet at vælge DVD’er i hjemmet, hvor de kan svede lykkeligt uden publikum (undtagen de små mennesker, jeg er sikker på). Men ofte er den sværeste del, der går i gang med ethvert træningsregime, tillid til at starte:

At købe den DVD

For at planlægge tid til at gå en gåtur/jogge

For endelig at kalde den personlige træner

For at holde din ven virksomhed på Slimming Club

At finde tilliden til at komme ind i dit gamle svømmekostume og bære kød til de lokale

Efter min erfaring er det, der generelt sker, når seglen er blevet brudt, at de begynder at sive selvtillid. Fordi de finder ud af, at de kan gøre det.

Ingen har bedømt dem for at købe DVD’en

Det viser sig, at de har fået tid til at skubbe deres barn rundt i parken i 20 minutter

Den personlige træner er ikke så skræmmende

Den slankende klub er fuld af mennesker ligesom dig, og du kan se venskaber blive udviklet

Og du har for travlt med at have det sjovt med dine børn i poolen til endda at tænke over, hvad andre synes om din gamle kostumer

Så når du begynder at visualisere, hvordan det at starte din rejse kan få dig til at føle, bliver det bare lettere og lettere.

7. Ved, at du har et valg

Ja Lyt til medicinske fagfolk (ikke at se bort fra din tarm, som vi har dækket før), men kender dine rettigheder.

Lizzie Somerset siger: ‘Jeg ville ønske, at jeg havde kendt med min første baby, at alle inklusive jordemødre vil give råd om, hvad der er bedst, men i sidste ende havde jeg et valg. Du behøver ikke at blive kontrolleret ‘dernede’, hvis du ikke ønsker, at de skal! (Jeg vidste ikke, at jeg kunne sige nej). Du behøver ikke at have et feje. Du behøver ikke at blive induceret, hvis du ikke vil. Jeg havde valg på hospitalet, men jeg så ikke ud til at vide det, og jeg ved ikke hvorfor, jeg tog bare jordemødrene/Dr’s råd som evangelium og gik ikke med min egen tarm. Jeg ved i sidste ende, at de fagfolk er der for at hjælpe, hjælpe og levere babyer sikkert ind i verden, jeg følte mig bare som en masse af mine valg blev taget. Alle er forskellige, det er OK at stille masser og masser af spørgsmål og tage dit eget valg.

Helen Jackson har også råd til modne mødre, ‘Jeg var 40 år, da jeg formåede at FALl gravid og 41, da min søn blev født. At være ældre får dig til at føle dig som om du skulle have alt under kontrol. Arbejde og sociale liv er stort set organiseret og flydende pænt. Når en baby kommer med, prøv at huske, er det ok at falde lidt fra hinanden. I så meget som, har du lige haft en baby. Din krop er ikke din egen. Og hvis det som mig var en. Emergency C sektion- Panik ikke, at din nu traumatiserede figur ikke vil passe ind i din LBD i et par uger, hvis ikke år! Jeg havde masser af støttende venner. Men lige så, der forventede, at jeg skulle være ude og uden min nyfødte inden for et par uger, fordi de havde en drinks -fest eller en arbejdsfunktion, der havde brug for støtte, og jeg var nødvendig. Nå ked af damer – at have en baby og føle sig relativt normal tager tid. Så slap af, tag hver dag, som det kommer, nyd hvert eneste øjeblik af denne vidunderlige enhed, der er dit barn, og tak dine heldige stjerner, at du gjorde det. At du lavede dette lille bundt. Og du overlevede. Det er ikke for længe, at dit sociale liv virkelig er på vent i det store skema med ting. Men som sagt, at være en travl ældre mor har betydet, at der har været forskellige pres på mig fra nogle ”.

Kloge ord.

Jeg elsker også dette superpost, der tilbyder 17 tip til et lykkeligere liv med en ny baby af forvirret mor, så gå ikke glip af det.

Jeg vil slutte med Cheryl Anns kloge ord, der opsummerer nyt moderskab perfekt, ‘moderskab og forældre er aldrig’ lærebog ‘, og på trods af alle de råd, du får fra alle, finder du din egen vej gennem moderskabet, og du lærer hvad Fungerer bedst for dig og din baby på trods af alle de visdomsord, du får fra dag 1. ‘

Og det er helt det. Du vil føle dig ude af din dybde i starten, som vi alle gør på dag et af et nyt job uden en manual, men dag for dag lærer du, hvad der fungerer for dig, finder du din Mama -stemning. Den anden dag børstede jeg mine drengehår efter svømning, efter at have muntert dem på poolens sidelinie, da de gik milepæle, troede de umulige for bare et par uger siden, og jeg følte mig stolt af mig selv så meget som dem. Jeg mindede mig selv om, at jeg er en god mor. Ikke en perfekt mor (den person eksisterer ikke, men en mor, der elsker sine børn, og som prøver sit bedste, selvom det betyder at gemme sig fra mine børn hver gang i et stykke tid på toilettet, når de gør mig gal).

Husk dig selv om alle de strålende ting, du laver for dine babyer og børn, og giv dig selv et klap på ryggen.

Tak for at have læst x

Pin det!

Køb min bedst sælgende bog i paperback eller lyd

Min debutbog er min guide til at overleve og trives på arbejdet og derhjemme og giver indsigt i, hvordan man opretter en digital forretning eller vender tilbage til arbejde med selvtillid.

Mumboss: Den ærlige mors guide til at overleve og trives på arbejde og hjemme (UK 2. udgave)

Tilgængelig på Amazon eller hørbar

The Working Mom: Din guide til at overleve og trives på arbejde og hjemme (US/Canada Edition)

Tilgængelig 8. september 2020. Bestil nu på Amazon

Ligesom hvad du har læst? Så hvorfor ikke følge Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest og Instagram

Gå aldrig glip af et indlæg!

Abonner på HonestMum til mit ugentlige e -mail -nyhedsbrev, hvor jeg deler mine nye blogindlæg, bloggingtips, begivenhedsinvitationer, konkurrencer og nyheder om min nye bog. Jeg deler aldrig dine personlige data med tredjepart.

FacebookTwitterPinterestEmAiltumblrshare

By vybfe

Leave a Reply

Your email address will not be published.