No Widgets found in the Sidebar

havde vi en masse muligheder, når vi troede på vores babys allerførste fødselsdagsfeiring. Der er ”gør hvad du vil gøre” -toget med at tro, at det ville motivere Alec så godt som jeg til at høje fem den endelige tanke om vores allerførste år, alligevel ønskede vi (måske med en aften eller en weekend væk!)

Så er der de foto-tastiske spektakulære metoder til at fejre, der ville være masser af arbejde for mig, men ser virkelig helt ud på denne lige her-blog. Passere. Da muligheden for at fejre i et stort tilbud på husholdningsferien, som mine enorme drenge ville huske/respekt, sprang jeg på den.

Sawyers allerførste fødselsdag begyndte med en velsmagende morgenbuffet. I typisk form chuckede han det meste af sin mad på gulvet. Hans måltid blev toppet med en overraskende minikage (billedet ovenfor). Han pawede det, men smagte det ikke, før han lobbede det til jorden. Præcis hvor uheldigt for bit chokoladekage. Blogforfattere såvel som husholdningsmedlemmer sang tillykke med fødselsdagen samt knækkede en Gajillion -fotos. Montering. Tingene var på en sjov såvel som fotogen start.

Vi tilbragte resten af ​​dagen på øer med eventyr, en stilpark, der inkluderer Seuss Landing (han red sin allerførste karrusel “” kunne lide det!), Wizarding World of Harry Potter (det kunne jeg godt lide), samt en Marvel -tegneserie Bogsektion, hvor vi tilfredse nogle helte på tæt hold. Ikke sikker på, om min nyligt prægede et år gammel var imponeret, men hans søskende næsten var.

Da fødselsdagen Luau startede, forventede jeg mere ståhej såvel som fest. Sawyer brugte min udpegede yndig påklædning såvel som sad stadig for nogle flere fotos, men Luau havde andre fødselsdage til at fejre så godt, da de ikke kom til ham. Der var ingen tillykke med fødselsdagen såvel som intet specielt et lys, som jeg havde sparet i ni år. Jeg følte mig ganske bummed, men ingen andre var interesseret.

Han indpakket aftenen med en ret sjov tid med en sitter på værelset såvel som ingen større klager.

Selvom jeg stadig overlader de herlige pintastiske fejringer til andre mennesker, skulle jeg igen prøve at overholde ugen, så vi kan synge ordentligt for ham, vise vores traditionelle lys såvel som at spise chokoladekage i stedet for at kaste det .â

By vybfe

Leave a Reply

Your email address will not be published.