No Widgets found in the Sidebar

Rachel er vores nyeste bidragyder. Hun og hendes partner Heather forventer deres første baby. Vi bad hende om at introducere sig selv ved at reflektere over nedtællingen, før hendes barselsorlov begynder. Her er hendes første indlæg.

Jeg har et stressende job, og det er ingen skyld, men min egen. Jeg er temmelig sikker på, at der er receptionister, der læser magasiner mellem telefonopkald, men jeg har formået at lave et kundeservice helvede for mig selv ved at arbejde så hårdt, og nu, hvor jeg er slået op, er det blot skjærsilden.

For at lette angsten, mens jeg stadig arbejder, begyndte jeg at opbygge en liste over, hvad der vil være fantastisk ved barselsorlov. Af og til, når en kunde fortæller mig, at han har ventet på, at nogen skal kalde ham tilbage, eller en anden er forstyrret, at hendes køb ikke er kommet ind endnu, indånder jeg dybt og trækker listen op.

#1: At have graviditetssymptomer i sikkerheden i mit eget hjem
Denne lettelse vil være kortvarig, afhængigt af hvor lang tid det tager for vores nyeste familiemedlem at gøre hendes udseende, men efter næsten syv måneders deling af morgenkvalme med mine frastødende medarbejdere ser det ud til at være et privilegium at opkaste hjemme .

Første gang jeg blev syg var faktisk på arbejde, og jeg kom ikke til brusebadet ved den lejlighed. Nu hvor den lille bliver større – og hej, fyre, jeg skal ikke til sukkercoat dette – min blære har ikke været i stand til at stå op til voldelig sygdom, så det at komme til brusebadet (og håber, at ingen andre er derinde) er alt det meget vigtigere. Jeg kan ikke foregive, at processen er nogen meget mere glamorøs derhjemme, men der er ingen, der undrer sig over, hvorfor jeg mopper gulvet op.

#2: gemmer sig for vellykkere
Den anden grund til, at arbejdet ikke bør angreb mig ud, er, at jeg har en masse virkelig venlige, støttende medarbejdere. Jeg tror dog, at enhver gravid kvinde ville fortælle dig, at det kommer til et punkt, hvor hvis en anden spørger hende, hvordan hun har det, vil hun begynde at skrige detaljerne. ”Jeg føler mig ukontrolleret grumpy, og min ryg gør ondt! Stop med at tale med mig! ” Men de gør det ikke.

“Har du et navn valgt?”

“Er du begyndt at dekorere børnehaven?”

Spørgsmålene følges uundgåeligt af råd, og anbefalingerne er lige så kvalmende som lugten af ​​broccoli i mit første trimester. Det siger noget.

#3: At finde ud af, om alt udstyret er det værd
Vi har haft en Snotsucker, der sidder i huset i betragtning af den jul. Jeg skal bare vide det.

2.000 Amazon -korrekturlæsere kan ikke tage fejl

#4: At finde ud af, om hjemmefødsel er det værd
At føde lyder ikke bedre end mekanisk snot-sucking, men igen skal jeg bare vide det. Vil dette være en bevægende, hellig oplevelse, der binder vores lille familie, eller vil jeg ikke huske andet end forbandelse og kanten af ​​ild i mine lady-dele? Efter 20 timers klasse og snesevis af YouTube -videoer, er jeg klar til at møde mine dæmoner og plage andre med detaljerne.

#5: At finde ud af, om babyen er det værd
Hvad er aftalen, universet? Var 40 ugers ubehag og angst forud for tre års kortlægning og angst, værd at gøre det? Er babyer virkelig så fantastisk? Vil hun gøre os bedre mennesker? Vil hun græde, indtil jeg afslører? Har hun brug for Snotsucker?

Venter: Gracos Cuddle Cove markerer stedet

By vybfe

Leave a Reply

Your email address will not be published.