No Widgets found in the Sidebar

Der er ingen værre følelse end din bit, der bliver syg, såvel som til tider kan du føle dig ganske hjælpeløs som forælder. Der er dog virkelig mange ting, du kan gøre for at hjælpe dit spædbarn med det. Fevers kan være en af ​​de mest skræmmende ting som forælder til en lille baby, så det er absolut vigtigt at have et betroet spædbarnstermometer. Det giver dig mulighed for at screene enhver form for ændringer, der foregår, såvel som at give dig en heads up på, hvis tingene ser op, eller hvis der er behov for mere handling for at få dit barn sundt.

Termometer burde vide det

Der er adskillige forskellige slags termometre; Oral, pande, armhule, rektal såvel som multiforbrug.

Læs alle anvisningerne for at garantere, at du tager din babys temperatur ordentligt med dit nye spædbarnstermometer.

Det er ekstremt vigtigt at holde dit termometer rent. Sørg for at tjekke dine termometre særlige retninger om nøjagtigt, hvordan du gør det.

En feber over 100,4 for et spædbarn under 3 måneder er ekstremt større såvel som en børnelæge, der skal kaldes straks. Når man går sammen med dette, er en rektal termometerlæsning mange præcise såvel som normalt er det allerbedste valg for et nyfødt.

I et spædbarns 3-6 måneder gammelt, burde din læge kaldes, hvis deres feber når 102 såvel som de sidste 6 måneder gamle, skal lægen kontaktes, hvis en feber på 102 varer længere end en dag.

Bedste rektale spædbarnstermometre

Vicks spædbarn rektal skærm

Med en nyfødt baby kræves et rektalt termometer for at få en meget præcis læsning. Så godt som du vil have ekstrem nøjagtighed som feber hos en nyfødt burde tages ekstremt alvorligt. Vicks spædbarn rektal skærm er ekstremt bedømt af forældre såvel som længe har været ønsket som det allerbedste i spillet. Igen er forslaget vandafvisende, hvilket gør det ekstremt enkelt at blive ren. Det har ligeledes et ComfortFlex -forslag såvel som vil give dig en læsning inden for 10 sekunder. Føj dette til din spædbarnspose nu.

Sikkerhed allerførste 3 i 1 spædbarnstermometer

Sikkerheden allerførste 3 i 1 spædbarnstermometer er et valg, der giver dig mulighed for nøjagtigt, hvordan du tager dit barns temperaturlæsning. Vi er dog finest som det anvendt som et rektalt termometer. For aflæsninger af rektal temperatur, som er finest for nyfødte, er forslaget alsidig, hvilket gør indsættelsen enkel såvel som meget mere behagelig. Det er ligeledes en overindsættelsesmåler, da ingen vittighed kan det være ret skræmmende at holde noget derude, selvom det er til din babys bedste. Det er virkelig lidt med en stor situation såvel som en lang batterilevetid, der antyder, at du hurtigt kan tage det med dig. Det eneste undergang i dette termometer er, at det tager cirka 30 sekunder at få en læsning. Nuværende priser her.

Bedste pande termometre

Exergen temporalt arterie termometer

Dette er langt mit foretrukne termometer. Det er så simpelt at bruge. Hele din husstand kan bruge dette termometer i adskillige år fremover. Det er et pandetermometer, der får en utrolig præcis læsning siden deres arterielle varme balance -teknologi. Talrige hospitaler bruger det temporale arteritermometer, såvel som din børnelæge gør det sandsynligvis også. Alt hvad du skal gøre er at scanne termometeret omhyggeligt over panden. Så sammen med at være nøjagtig, er det ekstremt simpelt at bruge. Få din nu!

Ingen berøringsmuligheder

Braun No Touch Plus pande termometer

At have en stædig kiddo kan være hård, såvel som når de er syge, kan det virke umuligt at få dem til at samarbejde. Det er nøglen at have et ikke -touch -termometer. Med Braun No Touch Plus pandetermometer kan du få en temperaturlæsning fra så meget som 2 tommer væk. Ligegyldigt nøjagtigt hvor udfordrende dit barn er at være, kan du i det mindste få deres temperaturlæsning under lur eller sengetid. Dette termometer er ligeledes fremragende til nattetemperaturaflæsninger såvel som vil gøre det muligt for dit spædbarn at fortsætte med at få resten, de har brug for. Det er enkelt at bruge såvel som oversætte resultater fra såvel som endda giver dig mulighed for at spore feberen med data fra tidligere aflæsninger. Undersøg den nuværende prisfastsættelse.

Tommee Tippee pande termometer

Tommee Tippee er endnu et intet berøringspande -termometer, såvel som det giver dig en læsning på et hurtigt 2 sekunder. Igen, ideel til en sovende baby. Det giver en stor, fjern læsning. Sammen med dette giver det dig en advarsel, hvis læsningen indikerer en feber. Det gemmer ligeledes de sidste 25 læsninger, bare i situationen husker du ikke at holde styr på et andet sted. Du kan hurtigt skifte mellem Celsius såvel som Fahrenheit. Samt her er vores absolutte foretrukne ting ved dette spædbarnstermometer; Du kan bruge den til at bestemme overfladetemperaturen på andre produkter som din babys flaske. Nuværende priser her!

Dr. Madre digital infrarød pande termometer

At have et infrarødt termometer giver dig mulighed for at tage dit barns temperatur WIThout enhver kontakt, såvel som det er ret cool! Dette er et fremragende termometer for hele familien, men især for dit spædbarn, der sandsynligvis ikke glæder sig over at blive stukket eller anbragt af andre termometerindstillinger. Det gemmer ligeledes så meget som 12 aflæsninger, så du kan spore feberen. Se på den nuværende prisfastsættelse.

Multi bruger termometre

DRKEA K500X BABYTHERMO

Skift gear til et tredobbelt funktionstermometer, der kan bruges på panden, i øret eller til at bestemme temperaturen i det rum, vi giver dig DRKEA K500X babytho. Det har to tilstande, som vi virkelig elsker; Den tavse tilstand til aftenlæsninger, der ikke står op på dit spædbarn såvel som den 1 sekunders tilstand, der giver dig mulighed for at få en læsning på kun 1 sekund såvel som er ideel til wiggly bit. Dette termometer er ekstremt pålideligt såvel som ligeledes snarere enkle at bruge. Føj dette til dit spædbarn skal have, køb her!

Iproven oral såvel som rektalt termometer

Vi er enige om, at det kan virke lidt mærkeligt at have en multi -anvendelig oral såvel som rektalt termometer. Forslaget er imidlertid vandtæt, der antyder, at det kan rengøres grundigt med enten sæbe såvel som vand eller kryber alkohol. Ikke kun giver termometeret dig en temperaturlæsning, men det indikerer, om det er en god, noget forhøjet temperatur eller en feber. Du kan tage læsningen på et hurtigt 10 sekunder, såvel som der ikke vil være nogen form for frustrerende høje bip. Undersøg den nuværende prisfastsættelse her.

Baby termometre med innovations frynsegoder

Fridababy Feverfrida Ithermonitor

Jeg er som med alle ting Fridababy. Jeg kan godt lide, at deres produkter er geniale såvel som omstrejfende fra de konventionelle spædbarnsprodukter. Selvfølgelig var vi nødt til at inkludere Feverfrida på vores liste over de allerbedste spædbarnstermometre. Dette er virkelig en skærm, som dit spædbarn bruger så godt som det kommunikerer læsninger til din smartphone, hvilket giver konstante opdateringer. Dette kan spare dig for så meget bekymring, når du har fået en syg baby! Det er bare en smule patch, der går bedst under din babys armhule. Det forårsager dem ikke nogen form for ubehag, så godt de sandsynligvis vil lade det være i fred. Jeg foreslår dog, at du stadig har et mere termometer i dit hjem såvel som at inspicere med det regelmæssigt. Det er bare godt at have Feverfrida til en vis yderligere komfort såvel som at advare, hvis en feber pludselig pigge. Køb Feverfrida her!

Kinsa Quickcare -termometer

Vi online i en digital verden, så det giver kun mening, at termometre til sidst har fanget op. Vi er alle til det! Kinsa Quickcare er meget enkel at bruge, der er tillid til at give en præcis læsning, såvel som fineste af alle har en app, som forældre kan linke til. Appen giver dig mulighed for at spore dine kiddos -sundhed. For eksempel giver det dig medicin påmindelser såvel som forslag med aldersbaserede guider. (En gave, hvis du fordobler såvel som at ændre sig mellem Motrin såvel som Tylenol!) Endnu en grund til, at dette er en af ​​de allerbedste spædbarnstermometre, er, at det produceres mundtlig, armhul eller rektal brug. Dette indebærer, at du kan bruge termometeret til dit barn i enhver form for alder fra nyfødt på. Undersøg den nuværende prisfastsættelse.

Har du bekymring for spædbarnsudstyr? Du er helt fri til at spørge i kommentarerne eller spørge en bekymring hos vores rookie -mødre Facebook -gruppe, det er en fremragende gruppe af mødre, hvor du kan dele dine oplevelser, anmode om vejledning såvel som endda hjælpe en mor til!

Du kan også nyde:

De fineste valg af sygeplejepude til mor og baby

Det fineste spædbarnstrand campingtelt til sommeren!

Hvornår og nøjagtigt hvordan man hjælper dit spædbarn med at etablere Pincer -greb

By vybfe

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.